AGE_free_download_here_PNG

Dobro došli u AGE – Audio Guide Europe, aplikaciju namenjenu ljubiteljima putovanja koja vam omogućava da se na jednostavan način upoznate sa čak 36 gradova Evrope i njihovim znamenitostima uz pomoć virtuelnog vodiča.
Skidanje aplikcaije i sadržaja za željeni grad na jednom od 6 jezika (engleskom, kineskom, ruskom, francuskom, nemačkom i srpskom), oduzeće vam 3-5 minuta ali posle toga aplikacija u potpunosti radi offline, bez korišćenja interneta u romiongu.
Prva opcija u aplikaciji vam omogućava pojedinačno upoznavanje sa turističkim atrakcijama grada, koje su poredjane po vašoj udaljenosti.
Opcija dva je prikaz mape grada, sa vašom pozicijom i svim položajem svih atrakcija.
Treća opcija je tzv “proširena stvarnost” (augmented reality) koja vam omogućava prikaz udaljenosti od atrakcije i smer u kom treba da se krećete kako biste došli do nje.
Opcija četiri sadrži kratku istoriju i opšte podatke o gradu – populaciju, geografske podatke i informacije o privredi, kulturi, sportu i td
Ovde možete pronaći naše preporuke u vezi smeštaja, restorana i noćnih klubova koji su najbolje ocenjeni od strane korisnika.
Premium Wordpress Themes by UFO Themes